Дякуємо за те, що користуєтеся нашим Застосунком Звiрокуб!

 

Політика щодо захисту конфіденційності

 

Хто ми такі

Ми — це «ДФФРНТ Медіа Б.В.» (DFFRNT Media B.V.) («ДФФРНТ»). Наш офіс розташований за адресою: Фред. Рускестрат 115, м. Амстердам, 1076 ЕЕ, Нідерланди (Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE, Amsterdam, the Netherlands).

 

Ми розробили Застосунок Звiрокуб (надалі — «Застосунок»). І ми є контролером (персональних) даних, які обробляються через Застосунок.

 

Додаткову інформацію про нас можна отримати на нашому вебсайті.

 

Якщо у вас є запитання з приводу конфіденційності, ви можете зв’язатися з нами таким чином:

Тел.: + (0) 20 280 2400

Адреса електронної пошти: privacy@dffrntmedia.com

 

Наша філософія щодо даних

Діяльність компанії «ДФФРНТ» передбачає розробку та комерційну експлуатацію застосунків. Застосунків, які цікаво та безпечно використовувати. Наша діяльність пов’язана із застосунками. Наша діяльність точно не пов’язана з даними. Нам не потрібні ваші дані. Ми не використовуємо ваші дані. Отже, ми збираємо якомога менше даних — настільки, наскільки це технічно можливо для досягнення нашої головної мети — створення застосунків, які цікаво та безпечно використовувати.

Це означає, що ми збираємо та обробляємо дані лише в тому обсязі, у якому це необхідно для моніторингу використання Застосунку. Ми хочемо знати, подобається він вам чи ні. Або які частини Застосунку видаються вам цікавішими за інші. Не більше, не менше. Ми можемо досягти цієї мети, збираючи передусім так звані «метадані». Це дані, які не можуть вас ідентифікувати. Проте, через технологічний характер застосунку він використовує певну мінімальну кількість даних, що містять ідентифікаційну інформацію, які має бути оброблено. Філософія «ДФФРНТ» полягає у тому, щоб звести цю кількість до абсолютного мінімуму. І якщо навіть таке використання є надмірним, ви можете просто відмовитись.

 

У решті цієї Заяви про дотримання конфіденційності ви довідаєтеся, як ми реалізували нашу філософію, та дізнаєтеся більше про свої права на недоторканність приватного життя.

 

Ваші права

Наша діяльність з обробки даних передусім регулюється Європейським Загальним регламентом про захист персональних даних («ЗРЗД»). Цей ЗРЗД надає базові права на недоторканність особистого життя. Ви маєте право:
 

вимагати доступу до персональних даних, які ми обробляємо, про вас;

вимагати від нас виправлення неточних або неповних персональних даних про вас;

вимагати видалення персональних даних про вас;

вимагати обмежень, тимчасових або постійних, щодо обробки нами деяких або всіх персональних даних про вас;

вимагати передачі персональних даних вам або третій особі, коли ми обробляємо дані на підставі вашої згоди чи контракту з вами, і коли наша обробка є автоматизованою; і

відмовитися від чи виступати проти використання нами персональних даних про вас, якщо:
    i. використання нами персональних даних про вас базується на вашій згоді або наших законних інтересах, або
    ii. ви не хочете, щоб ми надавали третім особам дані, пов’язані з файлами cookie та подібними технологіями для функціонального призначення або рекламних цілей вебсайту;

не бути об’єктом автоматизованого індивідуального прийняття рішень, у тому числі профілювання.
 

Ці права не є необмеженими. І не всі права застосовуються щодо обробки персональних даних через Застосунок, лише тому, що ми не виконуємо діяльність з обробки, до якої застосовуються ваші права. Тут ви знайдете додаткову інформацію про свої права.

Ви можете мати додаткові права відповідно до місцевих законів про недоторканність особистого життя.
 

Яку (персональну) інформацію ми обробляємо і навіщо ми це робимо?

Ми хочемо стежити за використанням Застосунку. Для цього ми використовуємо Google Analytics для Firebase. Нижче ми пояснюємо, як це працює.

 

Ми хочемо стежити за використанням Застосунку для того, щоб оцінити, чи подобаються вам (усі чи окремі) частини Застосунку. Ми збираємо типові метадані про:
 

кількість завантажень Застосунку;

кількість активних користувачів;

середню тривалість роботи Застосунку;

скільки разів відкривається розділ Застосунку та на який час.
 

Наша кінцева мета — поліпшити Застосунок (взаємодію з користувачем). Тому ми збираємо метадані з типових характеристик користувача. Нижче наведено повний перелік.

 

Характеристика користувача.       Опис

Вік.                                                      Визначає користувачів у шести категоріях: 18-24, 25-34, 35-44, 45-54, 55-64 та 65+.

Крамниця застосунків                     Крамниця, з якої було завантажено та інстальовано застосунок.

Версія Застосунку                            Назва версії (Android) або версія комплекту (iOS).

Країна                                                 Країна, у якій проживає користувач.

Торговельна марка пристрою        Торговельна марка мобільного пристрою (наприклад, Motorola, LG або Samsung).

Категорія пристрою                          Категорія мобільного пристрою (наприклад, мобільний телефон або планшет).

Модель пристрою                             Назва моделі мобільного пристрою (наприклад, iPhone 5s або SM-J500M).

Час першого відкриття                    Час (у мілісекундах, за всесвітнім координованим часом/UTC), коли користувач уперше відкрив застосунок, із округленням
                                                              до наступної години.

Стать                                                    Визначає користувачів як чоловіків або жінок.

Інтереси                                              Перелічуються інтереси користувача (наприклад, «Мистецтво та розваги, ігри, спорт»).

Мова                                                    Мовні налаштування операційної системи пристрою (наприклад, американська англійська чи бразильська португальська).

Новий/Усталений                              Новий: Вперше відкрив застосунок протягом останніх 7 днів.

                                                             Усталений: Вперше відкрив застосунок більше 7 днів тому.

Версія ОС                                            Версія ОС пристрою (наприклад, 9.3.2 або 5.1.1).

 

 

Усі вказані вище дані зазвичай є метаданими. Отже, які фактичні персональні дані ми використовуємо? Ми обробляємо лише такі персональні дані:

            •    Ідентифікатори мобільних оголошень.

            •    Ідентифікатори для постачальників (IDFV) / ідентифікатори Android.

            •    Ідентифікатори екземпляра.

            •    Ідентифікатори екземпляра аналітичного застосунку.

 

Клацніть на типі даних, щоб отримати більше інформації про те, чим насправді є ці дані та що вони роблять.

 

Google Analytics використовує ці дані для надання аналітики та інформації про атрибуцію. Точна інформація, яка збирається, залежить від пристрою та середовища. Тут ви можете знайти більше інформації про збір даних Google Analytics для Firebase.

 

Отже, по суті ми використовуємо ваші персональні дані лише для того, щоб отримати надійні метадані щодо користування Застосунком з метою поліпшення Застосунку (взаємодії з користувачем).

 

Як ми отримуємо ваші персональні дані?

Ви (або радше ваш мобільний пристрій та пов’язаний акаунт користувача Android або Google) надаєте персональні дані Google Analytics, а отже, й нам. Ви ніколи не зобов’язані надавати свої персональні дані. Але якщо ви відключите можливість обміну даними, Застосунок може не працювати належним чином.

 

На яких законних підставах ми обробляємо ваші персональні дані?

Ми можемо легально обробляти ваші законні дані, якщо застосовується щонайменше одна з таких умов:

 

ви надали нам згоду на обробку ваших персональних даних зі згаданою вище метою; або обробка персональних даних є необхідною для:

виконання договору з вами;

виконання юридичного зобов’язання;

для захисту ваших (або чиїхось іще) життєво важливих інтересів;

виконання завдання, яке здійснюється в інтересах громадськості; або

для цілей дотримання нами (або третіми особами) своїх законних інтересів, окрім випадків, коли над такими інтересами переважають інтереси чи основні права та свободи суб’єкта даних, які вимагають захисту персональних даних, зокрема коли суб’єктом даних є дитина.

 

Ми справді вважаємо, що можемо обробляти ваші персональні дані на тій підставі, що цього вимагають наші законні інтереси, а саме — у кінцевому підсумку удосконалювати взаємодію з користувачем Застосунку. Також ми вважаємо, що наші законні інтереси не стають на заваді вашим інтересам із забезпечення недоторканності особистого життя, оскільки персональні дані, які ми збираємо, навряд чи порушують недоторканність особистого життя у зв’язку з метою, із якою ми їх використовуємо.

 

Однак ми хочемо запропонувати вам якомога вищий рівень контролю за нашою обробкою персональних даних. Тому ми обробляємо ваші персональні дані виключно на тій підставі, що ви надали нам на це свою згоду. Просимо зауважити, що ви можете відкликати свою згоду в будь-який час. Якщо ви «відмовитесь», відкликавши свою згоду, ми припинимо обробку ваших персональних даних.

 

Як довго ми зберігаємо ваші дані?

Google Analytics зберігає деякі дані, пов’язані з рекламним ідентифікатором (наприклад, Ідентифікатор Apple для рекламодавців та Ідентифікатор для постачальників, рекламний ідентифікатор Android) протягом 60 днів, і зберігає зведену звітність без автоматичного припинення дії. Строк збереження даних рівня користувача, включно з конверсіями, встановлюється на рівні до 14 місяців. Для решти даних про події ви можете встановити строк зберігання у своїх налаштуваннях аналітики до 14 місяців.

 

Ви придбали Застосунок за програмою лояльності в місцевому супермаркеті. Ми зберігаємо ваші персональні дані протягом 6 місяців після закінчення дії цієї програми лояльності.

 

Як ми охороняємо ваші дані?

Інформаційна безпека є для нас вкрай важливою. Ми встановили відповідні фізичні, електронні та управлінські процедури для захисту (персональних) даних, зібраних через наш Застосунок. Не претендуючи на повноту, згадаємо декілька заходів безпеки:

Застосунок створено із використанням Unity. Unity відповідає стандарту безпеки PCI, використовуючи передові технології галузі та інструменти безпеки для підтримання високого рівня безпеки.

Зв’язок із головним пристроєм встановлюється через Unity API для забезпечення сумісності та безпеки.

WebAPI створено з використанням сучасних бібліотек .NET Core. WebAPI призначений лише для читання і не фіксує поточний стан, а також містить лише публічну інформацію, а отже — багато проблем безпеки не є актуальними.

Ми не використовуємо систему маркера доступу/ключів, оскільки дані є статичними та загальнодоступними без потреби ідентифікації користувача.

Дані передаються через HTTPS, що гарантує безпечну передачу.

Дані є зашифрованими в одному напрямку та зберігаються на безпечних серверах Microsoft Azure.

 

Міжнародна передача даних

Усі (персональні) дані обробляються та зберігаються в Європейській економічній зоні («ЄЕЗ»). Жодні (персональні) дані не передаються за межі ЄЕЗ.

 

Як ми надаємо дані про вас?

Передусім хочемо наголосити, що ми не надаємо персональні дані третім особам, які використовують дані для власних цілей.

 

Ми надаємо персональні дані своїм операторам обробки даних. Усі вони підписали Договори про обробку даних. Це означає, що ми, а в кінцевому підсумку й ви, повністю контролюємо ваші персональні дані. Також це гарантує належний захист ваших інтересів у сфері недоторканності особистого життя.

 

Ми використовуємо ваші персональні дані для отримання надійних метаданих щодо користування Застосунком. Ми надаємо статистичні звіти за цими метаданими з користування Застосунком своїм партнерам. Нашими партнерами є компанії, які активно займаються діяльністю з програм лояльності. Наші партнери передали ліцензію на Застосунок у межах програми лояльності вашому місцевому супермаркету, де ви придбали програму-Застосунок Звiрокуб. Наші звіти не містять жодних ваших персональних даних.

 

Внесення змін до цієї політики

Ми можемо час від часу вносити зміни до цієї Заяви про дотримання конфіденційності. Зміни виникають або внаслідок змін до застосовних законів та правил, або внаслідок змін у діяльності з обробки даних, про які вам треба знати. Ми повідомлятимемо вас про всі зміни, які вноситимемо до цієї Заяви про дотримання конфіденційності.

 

Запитання та скарги

Будь ласка, зв’яжіться з нами, якщо ви маєте запитання, зауваження чи претензії щодо способу обробки нами ваших персональних даних, або якщо ви хотіли б реалізувати одне з ваших прав.

Якщо у вас є скарги, ви також можете зв’язатися з Управлінням Комісара з питань інформації Сполученого Королівства (Information Commissioner’s Office, ICO) за адресою www.ico.org.uk. Якщо ви проживаєте за межами Сполученого Королівства, ви також можете зв’язатися з регулятором із питань конфіденційності у вашій країні. Із більшістю регуляторів із питань конфіденційності можна зв’язатись онлайн, використовуючи ресурси, які надаються за посиланням https://globalprivacyassembly.org/participation-in-the-assembly/members-online/